Køb prevacid online. Lansoprazol uden recept billigt

Generisk navn: Lansoprazol
Brand navn i Danmark: Prevacid

Prevacid uden receptKøb Prevacid (Generisk Lansoprazol) i apotek

Hvorfor er prevacid ordineret?

Prevacid blokerer for produktionen af ​​mavesyre. Det er ordineret til korttidsbehandling (4 til 8 uger) af følgende:

 • Mavesår
 • Sår på tolvfingertarmen (nær afgangen fra maven)
 • Erosiv esophagitis (betændelse i spiserøret)
 • Halsbrand og andre symptomer på gastroøsofageal reflukssygdom (også kendt som GERD, der opstår, når mavesyre bakker op i røret, der forbinder svælget til mavesækken).
 • Når et sår på tolvfingertarmen eller tilfældet af esophagitis har ryddet op, kan lægen fortsætte med ordination prevacid for at forhindre et tilbagefald. Prevacid er også ordineret til at reducere risikoen for mavesår hos mennesker, der udvikler dette problem, samtidig med at non-steroide anti-inflammatoriske stoffer som Advil, motrin, og Naprosyn. Det stof bruges også til langvarig behandling af visse sygdomme præget af overdreven syre produktion, såsom Zollinger-Ellisons syndrom.

Prevacid er også ordineret som en del af en kombination behandling for at fjerne H. pylori infektion, der forårsager de fleste tilfælde af sår på tolvfingertarmen.

De fleste vigtige kendsgerning om prevacid
For at lindre dine symptomer og til at helbrede dine sår, er du nødt til at tage prevacid for fuld tid for behandling lægen ordinerer. Fortsætte med at tage medicinen, selvom du begynder at føle sig bedre, og sørg for at holde dine aftaler med din læge.

Hvordan skal du tage prevacid?
Prevacid bør tages før et måltid. Hvis du bruger den almindelige forsinkede-release kapsler og du har problemer med at synke dem, kan du drys indholdet på en spiseskefuld æblemos; sluge øjeblikkeligt uden at tygge eller knuse den granulat. Du kan også blande granulatet med 2 ounces appelsinjuice eller tomatjuice. (Skyl glasset med yderligere 4 ounces saft til at sikre, at du får hele dosis.)

Du kan også bruge forsinket udløsning prevacid SoluTabs, som er mundtligt opløsning tabletter. Hver tablet skal placeres på tungen, hvor den vil opløses i omkring 1 minut. De opløste partikler kan synkes med eller uden vand. Den SoluTabs må ikke tygges eller sluges hele. Hvis du eller dit barn har problemer med at sluge SoluTabs, har du mulighed for at opløse tabletten i vand og administration af løsningen med en oral sprøjte eller via en nasogastrisk tube. For specifikke instruktioner, så tal med din læge. De generelle trin er som følger:

 • Anbring tabletten i en oral sprøjte. Følg din læges anvisninger på mængden af ​​vand du brug for at trække op i sprøjten.
 • Ryst forsigtigt sprøjten for at opløse tabletten.
 • Indgiv løsning inden for 15 minutter. Dette kan gøres direkte med den orale sprøjte, eller ved at injicere sprøjten i en nasogastrisk tube.
 • For at være sikker på at du har taget alle af lægemidlet, skylles eventuelt resterende restkoncentrationer ved påfyldning af sprøjte med vand og ryste forsigtigt, derefter administrere de resterende indhold.
 • Hvis du tager antacida for smerter, kan du fortsætte med at gøre det. Du kan også fortsætte med at tage sucralfat, men tag Deres dosis af prevacid mindst 30 minutter før sukralfat.

Bivirkninger

Bivirkninger kan ikke forventes. Hvis nogen udvikle eller ændre i intensitet, så fortæl din læge så hurtigt som muligt. Kun din læge kan afgøre, om det er sikkert for dig at fortsætte med at tage prevacid.

Bivirkninger kan omfatte:

 • Mavesmerter,
 • forstoppelse,
 • diarré,
 • svimmelhed eller hovedpine (mere almindeligt hos børn),
 • kvalme.

Hvordan prevacid arbejds-og sikkerhedsforhold information til patienterne

Prevacid kontraindikationer

Tag ikke prevacid Hvis du nogensinde har haft en allergisk reaktion over for det, eller hvis du nogensinde har haft en allergisk reaktion over for penicillin eller makrolidantibiotika, såsom clarithromycin eller erythromycin.

Du skal også undgå prevacid, hvis du tager cisaprid, pimozid, astemizol eller terfenadin. Ved at kombinere prevacid med disse lægemidler kan medføre dangerousand endda fatalheartbeat uregelmæssigheder.

Anbefalet dosis til prevacid

 • Til kortvarig behandling af ulcus duodeni. Den sædvanlige dosis er 15 mg én gang dagligt, før der spises, i 4 uger.
 • For at forebygge tilbagefald af ulcus duodeni. Tag 15 mg en gang dagligt.
 • At udrydde Ulcus-forårsager bakterier

For at fjerne H. pylori bakterier, der forårsager de fleste sår på tolvfingertarmen, er prevacid taget med amoxicillin alene eller amoxicillin og clarithromycin. Når det kombineres med amoxicillin alene, er den sædvanlige dosis er 30 milligram prevacid og 1 gram af amoxicillin 3 gange dagligt i 14 dage. Hvis alle tre lægemidler bruges, er den sædvanlige dosis er 30 milligram prevacid, 1 gram af amoxicillin og 500 mg clarithromycin to gange dagligt i 10 til 14 dage.

 • Til kortvarig behandling af mavesår

Den sædvanlige dosis er 30 mg én gang dagligt i op til 8 uger.

 • For at forebygge mavesår grund af non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler

Den sædvanlige dosis er 15 mg én gang dagligt i op til 12 uger.

 • Til kortvarig behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD)

Tag 15 mg én gang dagligt i op til 8 uger.

 • Til kortvarig behandling af Erosiv esofagitis

Den sædvanlige dosis er 30 milligram dagligt, før de spiser, i op til 8 uger. Afhængig af din reaktion på den medicin din læge kan foreslå en anden 8-ugers behandlingsforløb.

 • Andre Overskydende sure betingelser (såsom Zollinger-Ellisons syndrom)

Den sædvanlige startdosis er 60 mg én gang dagligt. Denne dosis kan justeres opad med din læge, afhængigt af dit svar. Doseringer i alt mere end 120 milligram om dagen, bør opdeles i mindre doser.

Overdosering

Overdoser af prevacid er ikke kendt for at forårsage nogen problemer. Ikke desto mindre bør ingen medicin tages i overskud. Hvis du har mistanke om en overdosis, søge lægehjælp omgående.

I Danmark prevacid kan fås med andre navne, sådan er:
Vogast, Biolanz, Anzoprol, Lanogastro, Lanz, Ogastro, Fudermex, Gastride, Unival, Bamalite, Limpidex, Opiren, Takepron, Lansoprazol, Lanzopral, Mesactol, Agopton, Lansobene, Dakar, Lanzul, lansoprazol (generisk), Lanzogastro, Lizul, Monolitum , Ogasto, Pampe, Acrilans, Ulcertec, Chexid, Razolager, Zomel, Palatrin, Pranix, Uldapril, Pylison, LansoLek, Lanzostad, Gastroliber. Alle mærkevarer medicin indeholder lansoprazol.

One Response to “Køb prevacid online. Lansoprazol uden recept billigt”


Leave a Reply

Powered by WordPress. Design: Supermodne.